Sillä Neymar Golden Globe on vain ajan kysymys?

Kun osallistua toimintaan Dubaissa, Ronaldinho kehui edessä median suorituskykyä Neymar Barcelonassa. Lisäksi hän uskoo, että tämä brasilialainen pelaaja on saavuttanut tason Messi ja Ronaldo.Jalkapallo Pelipaidat Lapsille verkkokaupasta, on alkanut alennus, nopeasti tilata sen.

"Nyt Brasiliassa, Neymar on kaikkein ihaillut idoli. Hän on jo samalla tasolla kuin Messi ja Ronaldo. Odotamme eräänä päivänä hän voi voittaa Golden Globe, Neymar on nyt yksi parhaista pelaajista, voittaa palkinto on vain ajan kysymys."

Ronaldinho pelasi Barcelonassa vuonna 2003 vuoteen 2008. Tällä hetkellä hän on klubin maailmanlaajuinen suurlähettiläs, mutta hän ei halua päästää oman Barcelona ja nyt Barcelonan vertailun: "En koskaan halunnut kontrastia. Aiemmin olemme erittäin vahva joukkue, on suuria toimijoita ja hienoja ihmisiä. Tämänpäiväinen Barcelona on myös suuri joukkue, on vielä paljon pelaajia ja hienoja ihmisiä. Kemiran www-sivuilla Neymar pelipaita lasten, vaikka hinta on edullisempi kuin muut, mutta laatu on erittäin arvoinen taattava.

Mitä yleisurheilu, Ronaldinho vahvisti: "Barcelona jonka olen pelannut on erittäin onnistunut, voitti paljon kunniaa, ja nyt Barcelonan on myös sama, hyvin, hyvin onnistunut ja minä annan onnea hänelle, toivottavasti hänen olento voitava edelleen onnistunut. "

Tämä entinen brasilialainen kansainvälinen hyökkääjä on pelannut Barcelonassa, mutta myös on pelannut Paris Saint-Germain. Jotta peli jonka Barcelona voitti Paris Saint-Germain Mestarien liigan, Ronaldinho eivät halua olla mukana kiistaa. Tämä 2002 World Cup mestari sanoi: "On kunnia minulle pystyä on pelannut molemmat joukkueet." Jos haluat tietää enemmän yksityiskohtia Ostaa Neymar Pelipaidat, löytyy verkkosivuilta, jossa on tarkempi kuvaus.