Messi on kuin vieras?

Mestarien liigan 1/4 lopullinen piirtää, Juventus ja Barcelona kaksintaistelu. Tämä lähes toista Mestarien liigan lopullinen 2014-15 kausi, kun tulokset julkistuksen jälkeen, Buffon kirjoitti blogissa: Se ei ole tärkeää kuka on vastustaja, mahdollisuus on aina olemassa. Maalivahti Juventus myös mukana itseään ja Messi valokuva. Mediassa mielestä tämä on Buffon julisti sodan Messi! Edullisia Jalkapallo Pelipaidat Lapsille verkkokaupasta, on alkanut alennus, nopeasti tilata sen.

Esimerkiksi 2014-15 kausi Champions League lopullinen Juventus vs Barcelona, ​​ennen peliä, Buffon sanoi: "Messi on kuin vieras, ja olemme ihmisten maasta. Haluamme taistelemaan puolesta ihmisen kanssa Messi. " Aikaisemmin Buffon myös leikillään sanoi, Haluan vahvistaa, onko Messi ovat samat kuin me, kaikki ovat ihmisiä.Messi pelipaita lasten verkossa, hyvä laatu, nopea toimitus ja enemmän tarjouksia.

39-vuotias Buffon, kaikkein valitettavaa urallaan piilee puute Mestarien liigan pokaalin. 2003 Champions League, Buffon Juventus peli on tullut lopullinen, mutta valitettavasti rangaistuspotkukilpailun hävisi AC Milan, jäi mestaruuden; 2015 Mestarien liigan loppuottelussa, 37-vuotias Buffon jälleen Mestarien liigan pokaalin menetetty. Mutta hän silti luottaa sanoa: ei väliä kuka vastustaja, mahdollisuus on aina olemassa!

Vuonna Messi ura, mutta myös ei ole koskaan ollut rikkoa tavoite on Buffon. Tietenkin tämä johtuu pääasiassa Messi ja Buffon piki mahdollisuudet ovat hyvin vähän. Maajoukkueen puoli, Argentiina ei täytä Italian kyseisinä vuosina; Mestarien liigan peli, Juventus ja Barcelona vain 2014-15 kausi finaaliin kohtasi, että peli Barcelona 3-1 voittaa, Messi ei pisteet, mutta osallistuminen auttaa 3 maalia, on edelleen MVP tason suorituskykyä. Jos haluat tietää enemmän yksityiskohtia Ostaa Messi Pelipaidat, käy sivustolla, jossa on tarkempi kuvaus.