Messi kolme tärkeintä asiaa

Messi kerran kieltäytyi hyväksymästä kuultavaksi, mutta mukaan "Marca" uutisia, hänellä on poikkeus hyväksyä haastattelussa Meksikon lehden, Messi sanoi hänen arvostetuin kunnia on 2008 Pekingin olympialaiset mestari, huomautti myös, että hän on ylpeä olemisen jäsen Guardiola joukkue. Jalkapallopeli kausi on tulossa, nyt todella tarvitsevat Jalkapallo Pelipaidat kiirettä tilaukset.

Kerhossa, Messi otti lukemattomia palkintoja, mutta maajoukkueessa hän on toistuvasti kritisoitu, puhumme Messi omat kokemukset, Messi sanoi: "Ymmärrän niitä ihmisiä, jotka aina haluavat meidän voittaa, jotka toivon, että voimme voittaa pokaalin, toivomme myös, että nämä maajoukkueen pelaajat voivat voittaa, en välitä omaa kritiikkiä, koska en ymmärrä mitä tapahtui.

Vaikka Messi voitti lukuisia palkintoja, mutta hän ilmoitti, että hän on rakkain on 2008 Pekingin olympialaiset mestari ", joka on erittäin tärkeä voitto minulle, koska se voi olla koko elämäsi, voi osallistua vain 1 peli, monet alueet Urheilijat tulen. "Suora tilauksia, ostaa Messi Pelipaidat, ja se alkaa kuljettaa teille samana päivänä.

Messi puhui myös Guardiola unelma joukkue "onko minulle, tai joukkuetoverinsa, olla jäsenenä Barcelonan jotka saavat kaiken kunnian kokoonpanolla, tämä on suuri ylpeys. Guardiola etsii tasapainoa, mutta myös inspiroinut paras suorituskyky joukkueen, jotta kaikilla on paras tila.

Messi puhui myös hänen perheensä, hän sanoi, "elämässäni, tärkeintä on minun lapset ja perhe, haluan viettää aikaa them.What kolme asiaa en voi elää? Onko hänen poikansa ja perheen yhdessä, lisäksi lounastauko, ja sen jälkeen joka päivä ja yhteyshenkilöt lähettää tekstiviestejä. Etsitkö huokeita Messi Pelipaidat? Tuotteitamme diskontattu, tule ja tilata nyt ja saat enemmän tarjouksia.