Jopa Ibrahimovic vasen, Mourinho myös onnellinen hänen

Borgba ja Ibrahimovic yhdessä viime kesänä liittyä Manchester United, yksi on tallenne siirtomaksu maailmanennätys, yksi on 0 siirtomaksu liittyä, mutta suorituskyky on erilainen, Bergberg toistuvista huomautuksista, suorituskyky odotettua alhaisempi, ja Ibrahimovic suorituskyky on erittäin hyvä, sillä tämä, "The Mirror" ilmaiseminen, Mourinho on myös tyytymätön suorituskykyä Bogba. Etsitkö laadukasta Jalkapallo Pelipaidat? niin älä missaa meidän tuotteemme sivusto on hyvä maine suojaa.

Samaan aikaan, haastattelussa Sky Sports, Mourinho puhui myös ongelman Ibrahimovic vasemmalle tai jäädä. Tämä kausi, Ibrahimovic on tehnyt 26 maalia pelin, on 15 tulokset vain liigan peleissä, sitten Manchester United alkuun määrä reidet. Mutta Ibrahimovic sopimus allekirjoitettiin vasta vuoden, vaikka on edullisin ehdoin yhden vuoden, mutta ruotsalainen ei ole vielä uusia sopimuksen. Mourinho oli kannustaa Manchester United fanit sisältävän Ibrahimovic ovelle pyysi häntä jäämään, mutta haastattelussa, Mourinho rehellisesti, jos Ibrahimovic asua, hän tunsi hyvin onnellinen, mutta jos hän vaati lähtiessään, hän ei pakota häntä jäämään .

"Olen hyvin rauhallinen ja odottaa hänen päätöksensä", hän sanoi, "ja jos hän päättää jäädä, olemme onnellisia siihen. Ja meillä on myös hyvin iloisia, mutta jos hän päättää lähteä ja löytää eri haaste, hän on ollut tärkeä rooli menestyksen kauden, mutta yksilölliset tarpeet ovat tärkeämpiä kuin pelaajat ja joukkue, jos hän päättää lähteä ja halua tehdä perheensä onnelliseksi ja löytää erilaisen elämän, jotta siellä mitään sanottavaa. Direct tilauksia, ostaa Zlatan Pelipaidat, ja se alkaa kuljettaa teille samana päivänä.

Tiistaina Ibrahimovic kertoi uudistavat neuvottelut Manchester United, ja että hän ei jätä ennen suorittanut tehtävän, mikä viittaa siihen, että hänen täytyy voittaa Valioliigan Manchester United jättää joukkueen. Huhuja, että Yhdysvaltain Major League joukkue, Los Angeles Galaxy on ollut silmäillen häntä, toivoen Ibrahimovic tulla seuraava Beckham. Jos olet todellinen Manchester United fanit, sitten ostaa Zlatan Pelipaidat että vain kuuluu itseäsi, ja voit tulostaa sinun nimesi.