Griezmann: voi vain hyväksyä sydämessä tyytymättömällä

Kansainvälisessä ystävällinen joka päättyi aamulla tänään, Ranska joukkue kotiin piki 0-2 hävisi Espanjalle. Tämä jalkapallopeli on käyttänyt videotoisto teknologian ja Griezmann on kiistanalainen tavoite, joka on sen jälkeen erotuomari nähdä videon tuomittiin virheellinen. Pelin jälkeen Griezmann puhui joitakin näkemyksiä tämän asian, hän sanoi voivansa vain valita hyväksyä. Etsitkö laadukasta Jalkapallo Pelipaidat? niin älä missaa meidän tuotteemme sivusto on hyvä maine suojaa.

Tietoja Griezmann maalin joka räjäytettiin erotuomari.

"Jos erotuomari puhaltaa pois pallo suoraan, koen hyvin hämmästynyt, mutta hän on katsomassa videotoisto jälkeen tekevät tästä rangaistus, joten voin vain valita hyväksyä. Voin vain sanoa, että Espanjan joukkue on hyvä onni, ja me olemme pahoja luck.Video toiston kaikkein epämiellyttävä asia on, että sinun täytyy odottaa jonkin aikaa juhlia, mutta koska tekniikka voi antaa erotuomari apua, niin se on hyvä asia nyt. en ole samaa mieltä tai vastustaa sitä jos joku haluaa käyttää sitä, niin käytä sitä. Pelaajat vain pelata vain omaa peliään riittää. Griezmann Pelipaidat tallentaa, uudet suorat verkkokaupassa.

Tietoja Espanjan joukkue, Griezmann tavoite hetkiä,

"He todella pelataan parempi kuin olimme, ja ne oli aina oikeus valvoa pallo, ja olimme hieman väsyneitä, ja joukkue oli mahdollisuus joitakin maaleja, mutta Degea oli tekemässä hyvää työtä.

Itsestään No.10 asennossa,

"Tämä on sama kuin kantani seuran, ja minun yhteistyö Gamero on jo hyvin tuttu, se ei ole mitään uutta."Griezmann Pelipaidat myydään täällä sivuillamme, ole hyvä ja katso tästä, ehkä on olemassa joitakin tyyppejä johon kaltaiset.