Arsenal sai voimakasta hävisi Bayern

Arsenal ja Bayern Mestarien liigan 1/8 viimeisellä toisella kierroksella tulee olemaan Emirates Stadium pelata. Lopulta, Bayern uudelleen 5-1 iso voiton vastustaja. Vuodesta pisteet, näyttää siltä, ​​että jotkut "liiallinen", puhumattakaan Coase Czerny n punaisen kortin pidetään tietyn kiistaa. Kun Levin osaksi rangaistusta, kun kahden kierroksen-pisteet 6-2, jotka voivat voittaa ollut periaatteessa mitään jännitystä leikata, osapuolet näyttävät pystyä rauhallisesti potkia muun ajan. Etsitkö halpaa Jalkapallo Pelipaidat? Tuotteitamme diskontattu, tule ja tilata nyt, ja saat enemmän tarjouksia.

Itse asiassa, Bayern, jotta paras mahdollinen on ollut niiden tyyli, joka on Saksan joukkue tapa kunnioittaa vastustaja. Ennen pelin, he todella on valtava etu 5-1, mutta on myös kahdeksan peräkkäistä Mestarien liigan pois ei voittanut. Haluatko kyseenalaistaa ja sanat ovat aina perusteltuja, jos Bayern ei voittanut, voit ottaa pois muutamia asioita sanottavaa, kaksinkertainen tappaa ja jopa suuret pisteet kaksinkertainen tappaa ja jotkut ihmiset sanovat, että on liian julma. Juuri siksi Arsenal teki Bayern tukahdutetaan hyvin hämmentynyt, kun teki johtava ja on myös mahdollisuus laajentaa, Bayern on enemmän mennä ulos vastaamaan. Osta Ostaa Arsenal Pelipaidat, hyvä laatu, nopea toimitus ja enemmän tarjouksia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta: 2012-13 kausi Champions liigan välieriin Bayern kotiin 4-0 voiton Barcelona, ​​Bayern toisella kierroksella saman täynnä henkeä, 3-0 tiukasti lukittu menestys, puhumattakaan siitä, että , kun sen jälkeen kun iso pisteet pois 5-0 voiton Portugali urheilua, takaisin kotiin on edelleen 7-1 jälleen verinen tarina. Tarttumaan vastustajan haitat ja vakavasti pelata, tuntuu mitään vikaa. Onhan Bayern ylhäältä alas on korostanut, että ne eivät ole loma, ei rentoutua, se ei vain tyydy listalla. Jos haluat ostaa osuvia Arsenal Pelipaidat Lapsille, voit etsiä olennaisia ​​avainsanoja sivuillamme.